Mat & recept

tisdag 29 oktober 2013

›
Då va denna dag förbi
tisdag 30 april 2013

›
Varför firar man Nouroz? Nouroz är ett persisk högtid. Man firar de alltid mellan 18 till 22 Mars varje år. Man firar Nouroz av två skäl...

7 things

›
sabze - gräs, groddar, kryddgrönt av vete, råg, bönor eller linser - som symboliserar återfödelsen och naturens ...
söndag 21 april 2013

›
Persisk gryta Denna ingrediens räcker till 5 portioner 400 g lammgrytbitar 1 gullök 3 vitlöksklyftor 2 dl gula linser 3 torkade l...

›
Grilladt kyckling med saffranris & vitlöksyoughurt   (Djoje kebab)på Persiska 1kg kycklingfile eller kycklingbitar 1pres...
fredag 29 mars 2013

›
Förra veckan var det persisk nyår. På persiska säger vi Norouz. Persisk nyår är en väldigt speciell högtid för oss iranier, vi ser fram emot...
måndag 25 mars 2013

Joojeh Kabab

›
Här är två klipp på hur man lagar joojeh kabab. Det är kyckling på spett med ris och grillade tomater. Om man inte vill ha kyckling kan ...
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.